Unngå steinsprut, riper og lakkskader på bilen med Beskyttelsesfolie!

Enhver bileier ønsker å holde bilen i sin opprinnelige stand og beholde bilens verdi så lenge som mulig. Spesielt hvis bilen er helt ny. I vintersesongen spres en blanding av salt og steiner på veiene, Om sommeren drar du på ferie på grusveier og småstein spretter over alt på bilen. Lakkskader på bakfanger og innsteglister skjer ved inn og ut lasting av bilen. Dørhåndtak er bilens mest brukte punkt, og der oppstår det riper raskt. Beskyttelsesfolien er en enkel og rask løsning for unngå steinsprut og lakkskader på bilen.


Det er ikke nødvendig å dekke hele bilen med beskyttelsesfilm. Beskyttelsesfolien er helt gjennomsiktig, slik at bilens farge på de dekkede og ikke dekkede områder ikke vil skille seg ut fra hverandre. Du kan velge å dekke og beskytte de mest sårbare delene av karosseriet: panseret, frontlykter, dørterskler, hjulbuer, bakfangere, dørhåndtak, mediaskjerm.


Vi tilbyr lakkbeskyttelsesfolie som er framstilt i høykvalitets Thermoplastic polyuretanfilm (TPU) i 0,165 mm, dette gjør folien usynlig når den er på bilen.
Alle folier er designet og produsert etter bilmodell og merke. Dette betyr at vi produserer en ideell mal med optimal dekning og beskyttelse. Dette garanterer at folie vil passe perfekt og er enkel å montere selv.
Vi tilbyr også matt svart folie som er laget av PVC i 0,19 mm med strukturert overflate.


Våre beskyttelsesfolier er ferdig kuttet og tilsvarer karosseriets utforming. Du trenger kun en spritserviett og squeegee (vedlagt), mikrofiberklut, sprayflaske (tom flaske som skal fylles med såpevann/vann) og såpevann (1ml såpe til 1L vann).

1. Rengjør monteringsområdet med vedlagt spritserviett slik at den er fri for voks, oljer, smuss osv..

2. Tørk over med en mikrofiberklut.

3. Spray monteringsområdet og hendene med såpevann.

4. Ta av beskyttelses tapen fra baksiden og spray folien med såpevann.

5. Legg på beskyttelsesfolien og skyv den i riktig posisjon.

6. Spray overflaten av beskytelsesfolien med såpevann.

7. Skyv vannet ut fra undersiden med vedlagte squeegee.

8. Tørk over med en mikrofiberklut.

Sjekk ut vår youtube kanal for monteringsvideoer.

Vi har også mulighet til å montere folien på vår lokale i Hell (Gevinglia 108,7517 HELL).


Vi anbefaler ikke å vaske bilen på ca. 24 timer etter montering for å sikre best mulig resultat i lengden. Etterpå kan bilen vaskes som normalt. Om du skulle behøve å ta av folien, så er det bare å varme opp med varmluft og dra forsiktig av.


Om du ikke finner folie til din bil ta gjerne kontakt med oss og oppgi reg.nr sammens med området du ønsker folie til.