Hundegitter / Lastegitter / Skillevegg

Å kjøre med kjæledyr kan være problematisk ettersom de kan være urolige og klatre i baksetene på bilen. Dette kan hindre ikke bare passasjerene i bilen, men også føreren ved å avlede oppmerksomheten fra veien. Det er derfor nødvendig å sikre kjæledyret for en tryggere reise.

Å ha hundegitter/lastegitter i bilen er smart for flere enn bare hundeeiere. Om man for eks. reiser på ferie/hytta/har mange løse gjenstander i bilen og må bråstoppe fra 50 km/t. Da vil en løse gjenstand på tre kilo bli kastet framover i bilen med en kraft tilsvarende 90 kilo. Dette kan fort bli livsfarlig for de som sitter i bilen.

Vi tilbyr modelltilpassede hundegitter/lastegitter, dette betyr at passformen er formtilpasset etter bilmodell og installasjonen er enkel. Med inkludert verktøy, kan du som oftest få jobben gjort på under 10 minutter. De er raske og enkle å fjerne når man ikke er på tur.

Alle gitter laget i stål og er av høy kvalitet. Designet og produsert i England etter kvalitetstandard ISO:9001 og har 5 års garanti.

Vi tilbyr også skillevegger som kan brukes sammen med hundegitteret. Disse hjelper å dele bagasjerommet i to deler.  Som gjør det enklere å transportere to hunder separat, eller om man ønsker å bruke halve bagasjerommet til hunden og resten som vanlig bagasjerom.