Vil du hjelpe ofrene fra krigen i Ukraina?

Fra uke 15 kjører vi kampanje med salg av produkter som er produsert og direkte importert fra våre mangeårige leverandører i Ukraina.
Vi allerede gjort en ekstraordinær innkjøp av varer som tilsvarer ca 1 års innkjøpssum og nå selger vi disse med minimalt fortjeneste, slik at de fleste våre nye og eksisterende kunder har råd til ett kjøp. 

Vi observerer situasjonen i Ukraina med bekymring og situasjon har påvirket oss direkte ved at våre mangeårige leverandører måtte gå fra utvikling og produksjon til å etablere en sorterings og fordelings mottak til en del av donasjoner som kommer til Ukraina fra hele Europa. Til tross av ingen intekt, alle ansatte jobber hard uten å telle timer eller motta lønn. Ikke minst, fra egne lommer de fyller tanker med diesel  til lastebiler som frakter videre nødvendig utstyr og mat til krigssoner og andre deler av øst -og sør Ukraina hvor det er stor mangel på det mest nødvendige.

Det er etablert et fond for støtte av alt arbeidet som gjøres i regi av forsynings fordeling (tollprosesser, omlastining, sortering, pakking, logistisk koordinering, avskaffing av drivstoff til lastebiler, osv) og ikke minst til å holde ansatte i selve bedriften og ta være på deres nærmeste. Det krever mye resurser også i fremtiden for oppbygning av Ukraina og økonomisk støtte blir absolutt nødvending.

Det er slik vi vil bistå med direkte hjelp til konkrete menesker som gjør daglig innsats til sitt elskede land i nød - Ukraina.
Slava Ukraini!

Fondets navn:  NGO Made in Ukraine 
IBAN Code UA683052990000026007016223059 
Name of the bank JSC CB "PRIVATBANK", 1D HRUSHEVSKOHO STR., KYIV, 01001, UKRAINE 
Bank SWIFT Code PBANUA2X 
Purpose of payment: “Charitable contribution STINGRAY”